24.1.2022 / Kirjoittanut RAREn toimitus

RARE ja Johannes Roviomaa tekevät dokumenttielokuvaa Arktiksesta Nesslingin säätiön tukemana

Me ja Johannes Roviomaa tehdään meidän ensimmäinen pidempi dokkari! Saimme marraskuussa tiedon, että Nesslingin säätiö haluaa tukea hanketta 100 000 eurolla.

Tämä dokumenttielokuva on meille saman mittakaavan homma kuin Uutisraivaajan voitto oli pari vuotta sitten. Meidän rarelaisten unelmana on jo pitkään ollut oman dokkarin tekeminen ja onnekkaasti niin myös Johanneksen.

Teemme dokumenttielokuvan ja vaikuttavuuskampanjan arktisesta alueesta, yhteistyökumppanina Arktinen keskus. Meille on tärkeää, että arktinen tutkimus saavuttaa yleisön paremmin. Dokumenttielokuva ja vaikuttavuuskampanja ovat erinomaisia väyliä tähän.

Sydämellinen kiitos vielä Nesslingin säätiölle siitä, että uskoitte meihin ja saamme mahdollisuuden loikata uuteen haasteeseen <3

Hanke alkaa vuoden 2022 alussa.

—-

We and Johannes Roviomaa got a fund from Nessling Foundation to make our very first documentary film! The film is about the arctic and it will be produced in collaboration with the Arctic Centre. We all from RARE’s team have been dreaming of this kind of opportunity for a very long time and we are so excited and humbled to be able to start the year 2022 in this kind of way ✨