8.4.2022 / Kirjoittanut RAREn toimitus

Historian ensimmäinen RARE DOCS käsittelee varallisuuden kertymistä yhä pienemmälle joukolle ihmisiä

Big news! Historian ensimmäinen RARE DOCS on nyt julkaistu. Eli meidän eka itsenäinen lyhytdokumenttielokuva.

Haluttiin syventyä aiheena varallisuuden keskittymiseen, koska se on meistä super tärkeä aihe joka on jäänyt julkisessa keskustelussa viime vuosina liian vähälle huomiolle. Dokumenttia on työstetty viimeiset neljä kuukautta ja sen mahdollisti C. V. Åkerlundin mediasäätiö.

Maailman tilanne on mennyt erityisen huolestuttavaksi kuluneen kevään aikana Ukrainan tapahtumien myötä ja tarkoituksemme ei ole lisätä maailmantuskaa entisestään. Painavasta aiheesta huolimatta haluamme nostaa esiin dokkarin kautta ratkaisuja kestävämmän tulevaisuuden rakentamiseen ja lisätä tietoisuutta pinnan alla kytevästä ongelmasta.

Ollaan tosi ylpeitä tästä teoksesta. Mikäli kiinnostuit, käy katsomassa dokkari ja pistä jakoon, jos homma resonoi.

Kaikkea hyvää,
rarelaiset

***

Big news! The very first RARE DOCS documentary film is out now. We wanted to dive deep into the topic of concentration of wealth. The production was funded by C. V. Åkerlund Media Foundation.

In these times, the situation of Ukraine has made the world seem a very dark place. Despite the heavy topic in this documentary, we want to raise awareness on the matter and offer some solutions to the problem.

We are very proud of this work. If you got interested, check the link and share it if the work resonates with you.

All the best,
RARE’s team

Illustration: @liisimononen
Poster: @vilmarimpela