26.10.2021 / Kirjoittanut RAREn toimitus

Representation Matters – klubi Tampereella 26.11.2021!

Representation Matters! -klubi tarjoilee ennennäkemättömän ja rakenteita järisyttävän kattauksen kriittistä journalistista keskustelua ja upeita manselaisia esiintyjiä. Tämä värikäs cocktail sisältää r&b-musiikkia, drag- ja sanataidetta sekä suomalaista mediakentää ravistelevia näkökulmia. Tapahtuman juontaa valovoimainen toimittaja ja kulttuurivaikuttaja Emmi Nuorgam. 

Klubin taustalla vaikuttaa uuden sukupolven mediatalo RARE yhteistyössä Viestintä ja kehitys -säätiön (Vikesin), yhdenvertaisuusvaltuutetun ja Journalistiliiton kanssa. Tapahtumassa vallitsevat turvallisemman tilan periaatteet. 

Lavalle nousevat soul-laulaja Rebecca, someaktivisti ja vuoden 2020 sateenkaarinuori Piki Rantanen, drag-taiteilija Lady Clapback, journalismin ja yhdenvertaisuustyön suunnannäyttäjä Reetta Räty, Jäbät ja tunteet -podcastista tuttu inkluusioasiantuntija Nasim Selmani, esteettömyysasiantuntija Anni Kyröläinen sekä RAREn tekijät Vilma Rimpelä ja Orna Ben Lulu. 

Klubi-ilta on inspiroitunut RARE Median julkaisemasta Kenen tietoo? – opas moninaisempaan ja inklusiivisempaan journalismiin -julkaisusta, joka tuotettiin Media-alan tutkimussäätiön rahoittamana. Suomalaista journalismia tutkiva opas löytyy osoitteesta www.kenentietoo.fi 

Tapahtuma järjestetään Tullikamarin Klubilla Tampereella perjantai-iltana 26.11. Tapahtuma on ilmainen. Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta: https://forms.gle/peFc5ws4cDmXMZGp8. Ilta jatkuu klo 23 eteenpäin Hang the DJ -klubista tutun DJ Antti H:n Syysklubin merkeissä. Representation Matters! -klubin osallistujille on ilmainen sisäänpääsy myös näihin bileisiin.

Tulethan klubille täysin terveenä!

Lisätietoa tulossa. Tervetuloa!

Esteettömyystiedot:

Pakkahuoneelle ja Klubille on helppo tulla myös pyörätuolilla. Pakkahuoneen pääsisäänkäynnille (rakennuksen rautatieaseman puoleisella sivulla) saakka pääsee autolla. Vaatesäilytys ja esteetön wc sijaitsevat Pakkahuoneen alakerrassa, josta noustaan hissillä konserttisaliin. Huom, sähköpyörätuolien koko saattaa asettaa rajoituksia hissin osalta; olethan yhteydessä, niin varmistetaan asia etukäteen. Keikkatapahtumissa asiakkaille, jotka käyttävät pyörätuolia ja heidän avustajilleen varataan tilaa eturiviin lavan vasempaan reunaan. Asiakkaiden, jotka käyttävät pyörätuolia tulisi sijoittua tälle alueelle turvallisuuden vuoksi. Jos tarvitaan aikaa omalle paikalle siirtymistä varten, Pakkahuoneen tiloihin pääsee sovittaessa ennen tapahtuman alkua.

Myös Klubille pääseeluiskaa pitkin pääovesta Itsenäisyydenkadulta. Klubilta löytyy esteetön wc.

Henkilökohtainen avustaja pääsee pääsääntöisesti työnantajansa kanssa tilaisuuksiimme samalla lipulla. Saattaja maksutta samalla lipulla myös näkövammaisille sekä liikuntarajoitteisille ilman pyörätuolia.

This material was created with the financial support of the European Union. Its contents are the sole responsibility of RARE Media, Vikes and Yhdenvertaisuusvaltuutettu and do not necessarily reflect the views of the European Union.

Tapahtuma on tuotettu Euroopan komission tuella. Tapahtuman sisällöstä vastaavat RARE Media, Vikes ja Yhdenvertaisuusvaltuutettu, eikä se välttämättä edusta Euroopan Unionin kantaa.