Referenssi

RARE X Sitra

RARE tuotti kesän 2022 aikana Sitralle sisältöyhteistyökokonaisuuden heikoista signaaleista. Kampanjan tarkoituksena oli lisätä nuorten muutoksentekijöiden tietoisuutta heikoista signaaleista ja avata keskustelua aiheesta visuaalisesti näyttävän ja keskustelua herättävän sisällöntuotannon keinoin.

Lopputuotteena syntyi kaksi videota Instagramiin ja Tiktokiin sekä Instagram Story -artikkeli, jotka olivat kohdennettu erityisesti Y- ja Z-sukupolville. 

Ensimmäisessä videossa avattiin sitä, mitä ovat heikot signaalit. Videon tavoitteena oli lisätä yleisön tietoisuutta termistä ja ymmärrystä aihealueesta:

@rareonkova

Heikko signaali on ensioire muutoksesta, joka on vasta aluillaan tai muhimassa pinnan alla 🌱✨ Ootko sä bongannut heikkoja signaaleja? Kaupallinen yhteistyö: Sitra

♬ alkuperäinen ääni – RARE Media

Toisessa videossa RARE kysyi nuorilta muutoksentekijöiltä – Arttu Soilumolta, Piki Rantaselta & Mohamed Yousifilta – heidän havaitsemiaan heikkoja signaaleja:

@rareonkova

Mitä heikkoja signaaleja sä oot havainnut ja mistä ne voisivat kertoa? Kaupallinen yhteistyö: Sitra.

♬ original sound – RARE Media – RARE Media

Instagram Story -artikkelissa RARE avasi keskustelua heikoista signaaleista seuraajakuntansa kanssa äänestysten ja avointen kysymysten keinoin:

https://www.instagram.com/stories/highlights/17970501811648045/

Kampanjan sisällöt saavuttivat yhteensä 199 180 näyttökertaa Instagramissa ja Tiktokissa.