Referenssi

RARE X The Happy Worker

RARE Media tuotti Yellow Filmin The Happy Worker -dokumenttielokuvaan sosiaalisen median vaikuttavuuskampanjan. Kampanjan tavoitteena oli ensisijaisesti herättää keskustelua dokumentin aiheista eli työelämän aiheuttamasta burnoutista sekä modernin työkulttuurin sieluttomuudesta ja sen järjettömyydestä.

Tavoitteena oli myös lisätä tietoisuutta elokuvasta ja saada nuoret aikuiset kiinnostumaan siitä. Kampanjan kohderyhmänä oli milleniaalit ja sisällöt julkaistiin RAREn Instagram- ja Tiktok-tileillä.

Kampanja käynnistyi Jan Huhtasen kirjoittamalla videolla nimeltä “Toimistotyö tappaa ihmisen sisältäpäin”. Videolla Huhtanen pohtii työelämän mielettömyyttä: 

@rareonkova

Kaupallinen yhteistyö: The Happy Worker -elokuva ⚡️RAREn toimitus katsoi The Happy Worker -dokkarin ja tulevina päivinä julkaisemme elokuvan teemoista inspiroitunutta sisältöä. Ensimmäisessä videossa toimittaja Jan Huhtanen avaa ajatuksiaan työpaikkakulttuurista ja työelämän haasteista. Dokumentti on elokuvateattereissa 6.5, vahva suositus meiltä! 🔥

♬ alkuperäinen ääni – RARE Media

Kampanjan toinen julkaisu oli Vilma Rimpelän video “Me ollaan burnout-sukupolvi”. Videolla Rimpelä puhuu loppuunpalamisesta omakohtaisesta näkökulmasta ja tuo esiin dokumentissa nousseita faktoja milleniaalien uupumuksesta työelämässä:

@rareonkova

Kaupallinen yhteistyö: The Happy Worker -elokuva 💥RAREn toimitus katsoi The Happy Worker -dokkarin ja tulevina päivinä julkaisemme elokuvan teemoista inspiroitunutta sisältöä. Toisessa videossa toimittaja Vilma Rimpelä puhuu milleniaalien loppuunpalamisesta.Dokumentti on elokuvateattereissa 6.5, vahva suositus meiltä! 💫

♬ alkuperäinen ääni – RARE Media

Kampanjan aikana RARE julkaisi humoristisen valokuvapostauksen toimistoarjesta sekä keskustelua herättäneen Instagram Story -artikkelin, jossa esiteltiin dokumentissa noustettua statistiikkaa työelämästä ja hyvinvoinnista. Artikkelissa rohkaistiin RAREn seuraajia jakamaan kokemuksiaan työelämän haasteista:

https://www.instagram.com/stories/highlights/17871347930652186/

https://www.instagram.com/p/Cda0Eogt1v8/?utm_source=ig_web_copy_link

Kampanjan päätteeksi julkaistiin työelämää käsittele katugallup:

@rareonkova

Kaupallinen yhteistyö: @thehappyworkermovie 🔥Tiedusteltiin jengiltä Tampereen keskustassa, mitä ajatuksia työelämä herättää. Lisää aiheesta meidän Instassa sekä The Happy Worker -dokkarissa, joka on nyt elokuvateattereissa. Lämmin suositus 💛

♬ alkuperäinen ääni – RARE Media

Kampanjan sisällöt saavuttivat yhteensä 466 011 näyttökertaa Instagramissa ja Tiktokissa.